Jack Hammer slot med tema på tecknade serier

Jackhammer slot themed cartoonsSpelautomater har tagit världen med storm och det finns många att välja mellan. Du hittar tusentals slotsspel med olika teman och du kan samtidigt vinna riktigt stora vinster på dem. Det är givet att man har riktat in sig på även tv-serier när det kommer till slotsspel för att man ska nå ut till en sån bred publik som möjligt och för att det ska finnas någonting som passar alla. Självklart hittar du de olika tecknade serierna om superhjältarna, till exempel stålmannen och Batman i slotsspel, annat vore konstigt. Den stora favoriten bland slotsspel är trots det inte någon av dessa när det kommer till tecknade serier utan Jack Hammer och Jack Hammer 2. Jack Hammer är hämtad från en karaktär i Marvel Comics där han förekommer i en befintlig serie.

Jack Hammer har totalt 25 stycken utbetalningslinjer och den högsta vinsten i spelet är högre i första Jack Hammer än i Jack Hammer 2. Som mest kan du satsa 10 mynt per payline och din insats beror därefter på vilket myntvärde du har ställt in för spelet. För att vinna i Jack Hammer behöver du tre symboler i en linje från vänster till höger. De symboler som betalar ut mest på slotsspelet är Jack Hammer, dr Wuten, en kvinna som sitter i telefon och en pojke som håller i tidningen. Det finns även en wildsymbol i Jack Hammer som fungerar som substitut för en del andra symboler, i stort sett alla förutom just scattersymbolen och med hjälp av wildsymbolen kan du vinna på ställen där det annars inte hade varit möjligt.

Scattersymbolen i Jack Hammer är en bomb och det krävs att du har minst 5 stycken bomber på brädet för att du ska få 10 free spins. Lyckas du samla på dig fler får du fler free spins.