Tecknade serier är roliga för både vuxna och barn och det finns någonting för alla. I ett samhälle som blir mer och mer inriktat på att man alltid ska vara tillgänglig kan det vara skönt att slappna av och luta sig tillbaka en stund. När du köper en serie kan du till exempel smyga iväg till stranden eller lägga dig i hängmattan och ta dig igenom den. Det är ofta mycket roligt samtidigt som du inte riskerar att bli avbruten av någonting annat när du läser en serie i tidningsformat.

Idag har de tecknade serierna även letat sig in på internet och det finns ett större utbud än någonsin för den som vill läsa tecknade serier. Du kan komma över serier som du aldrig tidigare hade hittat tack vare internet och du kan även dela med dig av dina egna serier som du själv har skapat till andra användare. Det finns många forum där man samlas kring detta och därför har vi samlat en hel del artiklar här angående just tecknade serier. Du kan läsa om historien bakom dem, om några av de mest populära tecknade serierna genom tiderna, om japansk anime och om det första casinot som släppte en egen tecknad strip.

Även om tecknade serier idag inte är så populärt som det var när det kom så växer återigen intresset för dem. Idag kan du ligga ned med din surfplatta och ögna dig igenom mängder med olika tecknade serier och även testa nya utan att det kostar dig något.