Spelautomater byggda på tecknade serier

Jack Hammer är en uppenbar favorit bland många när det kommer till slots som är byggda på tecknade serier och det är lätt att förstå med alla de vinster som man får i detta spel. Dessutom är det väldigt välgjort och en mycket snygg grafik i detta spel.

Slot machines built on cartoonsDet finns även andra spelautomater som är byggda på just tecknade serier. South Park är ett annat exempel på ett slotsspel som är byggt på en tecknad serie. Även denna finns i ett flertal versioner liksom Jack Hammer och det är roligt, fartfyllt och finns riktigt höga vinster inblandade i spelet. Några som är världsledande på spelautomater på nätet är svenska NetEnt som har skapat flera 100 spelautomater och flera av det allra populäraste. Läs om deras spelautomater här.

Red Baron är ett annat slotsspel som har släppts av Aristocrat och det är baserat på eran kring det första världskriget och även alla symboler i detta spel är relaterade till världskriget.

The Phanton Slot är byggd på legenden kring Fantomen som uppkom under 1930 i form av en serietidning. När Fantomen kom till var det under den tid då serietidningar hade sin höjdpunkt. Under 1930 hade Fantomen över 100 miljoner fans och innan dess att det blev en egen tidning var Fantomen en strip i en nyhetstidning.

Du hittar även Garfield Slot Machine på en hel del enarmade banditer men det går även att spela online. Detta spel är baserat på komikserien om den populära katten Gustav som filosoferar angående livet och allt det som hör till.

Det har alltid funnits mängder med teman på Spelautomaten speciellt på senare tid på spelautomater online. Det är nämligen så man når ut till en bred publik och engagerar så många som möjligt i spelen. Därför är det givet att även tecknade serier har en egen plats i detta. Du hittar även mängder med slotsspel som är baserade på japansk anime. Japansk anime är en av de mest populära serieformer som finns tillgänglig idag och de är populära världen över.

Vill du hitta fler spelautomater som är byggda på tecknade serier gå till CasinoDjungel.se som har samlat alla spelautomater på ett ställe.