Tecknade serier på nätet

cartoons onlineSerier är en så kallad subkultur som nu har lyckats leta sig in på nätet till fullo. Fördelen med att läsa serier på nätet istället för att köpa en serie är inte bara att man sparar pengar. På nätet letar sig inte bara de stora och välkända serierna in utan även de mer okända serierna som du aldrig förut hört talats om. Därför ger nätet en god chans för den som vill vidga sin vyer och hitta fler typer av serier än förut. Det finns speciella forum som är inriktade på en viss typ av serie där du inte bara kan läsa serierna utan även möta andra människor som även de älskar serierna. Detta gäller främst de något större serierna men det finns även forum som riktar in sig på de små serierna som du ännu inte har hört talats om.

På internet kan du både läsa serierna och diskutera dem. Det kommer att ge dig många timmars underhållning och många serietecknare har idag valt att släppa sina serier direkt på nätet istället för att trycka upp dem. På så sätt når även de ut till en bredare publik som läser deras serier och nätet har försett dem som vill upptäckas med helt fantastiska möjligheterna för att göra det. Näst intill vem som helst kan publicera sina egna serier i dessa forum och därefter kan de läsas och även kommenteras av andra människor.

Det finns både utländska forum för detta och forum som är mer inriktade på just svenska serier. Japansk anime är väldigt populärt och du kommer att hitta många olika forum för just det på nätet. Om det finns en viss serie som du tycker om kan du ofta gå in på just denna seriens hemsida. Då kan du sannolikt hitta även gamla nummer online. Kliv in i seriens underbara värld!